logo
Zona Clients   español ESP catalan CAT  
Especialista en reciclatge i fabricació de palets

Avís Legal

Propietat Legal Condicions d'Us d'aquesta Web


El propietari d'aquest web i el seu contingut és l'empresa Palestok del Vallès Sl Queda prohibida la transmissió, cessió, venda, lloguer i / o exposició pública d'aquesta web sense la corresponent autorització dels seus amos.

Palestok del Vallès S.L. es reserva el dret de modificar el contingut de la web sense previ avís i sense cap tipus de limitació. La informació remesa a aquesta web o introduïda a través dels seus formularis haurà de ser veraç i no vulnerar el dret a tercers ni la legalitat vigent.

Encara cuidadnos minuciosament la seguretat informàtiques, volem que els nostres visitants sàpiguen que cap lloc web en l'actualitat pot garantir al 100% l'absència de virus ni d'altres elements malintencionats. Pel que Palestok del Vallès S.L. declina qualsevol responsabilitat per perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole.



Palestok del Vallès S.L. ofereix al seu web informació relacionada amb l'activitat, productes i serveis que desenvolupa per a informació dels nostres visitants i clients.

Palestok del Vallès S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquesta WEB podent limitar o no permetre l'accés a aquesta informació
.

 



csq eco qnet duns
    facebook
TRUCA'NS
contacto

Mvl. 625 099 993

INICI - EMPRESA - CERTIFICATS - PRODUCTES - EUROPEUS - SEMI REFORÇATS - SEMI - FONS PERDUT - CP - PALETS A MIDA
SERVEIS - RECICLATGE DE PALETS - LLIURAMENT I RECOLLIDA - GESTIÓ DE RESIDUS - ESTOC - NIMF-15 - UBICACIO - CONTACTE
 
PALESTOK DEL VALLES, S.L.© 2012 Tots els drets reservats |Avís Legal |Política de Privacitat|